Κόστος & Τρόποι Αποστολής


Για αγορές άνω των 30€ οι παραγγελίες αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ 
με την ACS με παράδοση στη πόρτα σας! Για μικρότερες αγορές το κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 3,50€. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές.


Αν η διεύθυνση παράδοσης είναι η εργασία σας:
παρακαλώ σημειώστε την επωνυμία της επιχείρησης, τον όροφο καθώς και τις ώρες που μπορούν να σας βρουν.  

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το εργαστήρι του Kaselaki βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή. Γι'αυτό το λόγο αποστολές γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 09:00 που περνάει η ACS.

 


Αν επιθυμείτε να στείλουμε εκ μέρους σας την παραγγελία, επώνυμα ή ανώνυμα, ως δώρο σε κάποιον άλλον παραλήπτη, επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο, στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας κι εμείς θα το στείλουμε χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Παρακαλούμε γράψτε στις σημειώσεις αν επιθυμείτε καρτούλα και το αντίστοιχο κείμενο, επίσης χωρίς επιπλέον κόστος!

 

Για παραδόσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης (Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ην.Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία) καθώς και για Ελβετία, Ισλανδία & Νορβηγία, η αποστολή γίνεται με τα ΕΛΤΑ και το κόστος, ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας και έως 1kg, ανέρχεται στα 9€.

 

Για παραδόσεις στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης & του κόσμου, η αποστολή γίνεται επίσης με τα ΕΛΤΑ και το κόστος, ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας και έως 1kg, ανέρχεται στα 13€.

 

Σε κάθε περίπτωση, το κόστος υπολογίζεται αυτόματα από το e-shop στο καλάθι σας!!