Επιστροφές - Αλλαγές Προϊόντων


Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε ένα ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας. 

Το κάθε προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε, με την αρχική του συσκευασία και την απόδειξη λιανικής.

Ο τρόπος και το κόστος επιστροφής των υγιών προϊόντων που επιστρέφετε για δικούς σας λόγους, βαρύνει εσάς. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τα ΕΛΤΑ για τις επιστροφές σας, δεν εξυπηρετούν τη διεύθυνσή μας.

Η διεύθυνση επιστροφών είναι:

Kaselaki.gr

τηλ.6907-600019

Κορόπη

37010, Νότιο Πήλιο

 

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο μέσω τραπέζης σε Alphabank, Εθνική, Πειραιώς ή Eurobank.

 

Προϊόντα κατά «Ειδική Παραγγελία», που περιλαμβάνουν δικές σας φωτογραφίες ή κείμενα δεν επιστρέφονται.

 

 

Πακέτο ή/και προϊόντα σε κακή κατάσταση: Κάθε προϊόν ελέγχεται από εμάς στη λεπτομέρεια και συσκευάζεται με φροντίδα σε ειδικούς φακέλους ή πακέτα. Αν για λόγους, που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, παραλάβετε το πακέτο σας σε κακή κατάσταση (χτυπημένο, χαλασμένο) παρακαλούμε φωτογραφήστε το, πριν το ανοίξετε και υποδείξτε το στον αποστολέα να το σημειώσει. Εάν κάποιο προϊόν εντός του πακέτου είναι και αυτό σε κακή κατάσταστη, επικοινωνήστε με το Kaselaki.gr για να το φροντίσουμε άμεσα.