Επιστροφές - Αλλαγές Προϊόντων


Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε ένα ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας. 

Το κάθε προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε, με την αρχική του συσκευασία και την απόδειξη λιανικής ή ΤΔΑ.

Ειδικά για τα σκουλαρίκια και για λόγους υγιεινής, το σφραγισμένο σακουλάκι τους δεν πρέπει να έχει ανοιχθεί.

 

Για το σύνολο της αξίας των επιστρεφόμενων προϊόντων θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικό κουπόνι με ισχύ 1 μήνα για να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν.

 

Ο τρόπος και το κόστος επιστροφής των υγιών προϊόντων που επιστρέφετε για δικούς σας λόγους, βαρύνει εσάς. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.

Η διεύθυνση επιστροφών είναι:

Kaselaki.gr

τηλ.24230-22202

Κορόπη

37010, Νότιο Πήλιο

 

Προϊόντα κατά «Ειδική Παραγγελία», που περιλαμβάνουν δικές σας φωτογραφίες ή κείμενα δεν επιστρέφονται.

 

 

Προϊόντα σε κακή κατάσταση: Κάθε προϊόν ελέγχεται από εμάς στη λεπτομέρεια και συσκευάζεται με φροντίδα σε ειδικούς φακέλους ή πακέτα. Αν για λόγους, που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, παραλάβετε κάποιο από τα προϊόντα μας σε κακή κατάσταση (χτυπημένο, χαλασμένο) μας ενημερώνετε άμεσα ώστε να συμφωνήσουμε μαζί τον τρόπο που επιθυμείτε να σας αποζημιώσουμε (αλλαγή με ίδιο προϊόν εάν υπάρχει σε στοκ, έκδοση εκπτωτικού κουπονιού ίσης αξίας ή επιστροφή των χρημάτων σας) χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.